Glædelig Jul og Godt Nytår

Endnu et år går på hæld og vi kan se tilbage på et fantastisk år for vores hestehold. I april og maj meldte tre føl sin ankomst – en tid som altid er ventet med spænding. Vi var så heldige at få tre dejlige, velgående føl – så det var med stor spænding vi fremstillede dem til Katrinelunds Følchampionat. Det var med stor succes idet vi kunne tage hjem med ”Dagens Dressur Hoppeføl 2015” – Kalhave’s Miss Temptation. Vi havde også fornøjelsen af at fremstille Kalhave’s Miss Bravour til Dyrskuet Thy Mors, hvor hun leverede en flot fremvisning. Kalhave’s Miss Temptation opnåede kåring i DH. Slutningen på året efterlader både glæder og sorg. Vi har desværre måtte sige farvel til den skønne Chin Chin, som tre uger efter sin død blev udnævnt til Elitehoppe efter at hendes kårede hingst Katrinelund Tin Tin aflagde en fantastisk 35-dags test. 2015 blev også året, hvor vi fik solgt Kalhave’s Dancing Queen til Yasmin Frandsen – vi glæder os til at følge parret og ønsker dem alt held og lykke i fremtiden. I Sverige går det også godt – Kalhave’s De Nora (solgt for 4 år siden) er i fuld udvikling og vi glæder os til at se hende på stævnebanerne til næste år. Kalhave’s Pretty Woman er godt i gang med træningen med vores gode samarbejdspartner Omppu Sarinen og vi glæder os til at følge dem næste år.

Vi kan nu begynde at se frem til 2016, hvor der ventes to føl. Kalhave’s Miss Temptress e. Temptation venter føl efter Katrinelund Tin Tin og Kalhave’s Miss Noir e. De Noir venter igen føl efter Temptation. Begge forventes først i april – spændende.  

Vi er glade for alle vores skønne venner og bekendte, som vi har haft fornøjelsen af at dele disse minder med. Stor tak til jer alle for alle de oplevelser det har givet i året – vi glæder os til at se hvad 2016 måtte bringe.

 

Glædelig Jul og Godt Nytår

Anette & Søren

Elitehoppe

Chin Chin e. Cavalier / Akzent II er på baggrund af egne og ikke mindst afkoms resultater tildelt status som Elitehoppe. Hun har igennem tiden leveret såvel flere RDH hopper, medaljehoppe samt kåret hingst. Ligesom afkm leverer flotte resultater på dressurbanerne rundt om i verden. Vi er meget stolte af hendes udnævnelse og glade for at vi nåede og få to dejlige hoppeafkom på hende

Et sidste farvel

Et sidste farvel


Vi har i dag desværre måtte sige farvel til den kære 23-årge Chin Chin e. Cavalier / Akzent II. Vi er glade for at vi har fået tre dejlige år sammen med hende og hun har leveret to dejlige hoppeafkom e. Zodiac til os. Så avlen kan gå videre. Vi vil absolut komme til at savne hendes fantastiske væsen i stalden og på marken. Stor tak til Katrinelund og Ib Kirk for at vi fik muligheden for at have hende i tre skønne år.
Hun vil absolut få en helt fantastisk stjerne i himlen. R.I.P.

Solgt

Kalhave's Dancing Queen e. De Noir / Andiamo er solgt til Fam. Frandsen, Sindal. Vi ønsker dem alt mulig held og lykke med hende i fremtiden.


Kalhave heste må være lidt eftertragtede - solgt på under et døgn efter hun var annonceret til salg - så kan det vist ikke gøres meget hurtigere Cool

Nykåret DH hoppe

Kalhave's Miss Temptress e. Temptation / Weltjunge var i starten af august afsted til sadelkåring i Ikast. Desværre havde hun pådraget sig en skade i boksen om fredagen og den blev helt tydelig under rytter. Så vi valgte at trække hende fra rideprøve og fik hende i stedet Eksteriørkåret. Det blev til en DH hoppe med en særdeles god beskrivelse "Højstillet, passende ædel og velrejst hoppe. Rummelig og smidige bevægelser". Kåret med 8 i helhed og flere 8-taller.

 

Så en stolt avler, som ser frem til at fremstille hende til egnethedstest næste år så hun kan få hendes R :)

Dagens Dressurhoppeføl 2015

Stald Kalhave havde d. 18. juli tre føl afsted til Katrinelunds Følchampionat og det var med stor succes.

 

Kalhave's Miss Temptation e. Temptation / De Noir fremviste sig særdeles godt og blev tildelt en plads i ærespræmieringen af de to særdeles kompetente dommere - Jens Søgaard og Andreas Jónsson. I finaleringen leverede hun igen en enestående præstation og det var med stor spænding at man fulgte dommernes valg. De andre år er føllene blev oprangeret med for at optimere spændingen valgte man i år ikke at gøre dette men i stedet kalde dem frem fra bagerste ende. Den sidste som stod tilbage var Kalhave's Miss Temptation og dermed kunne hun modtage det flotte bånd samt gavekort på 6.000 kr. til hingstestation og gavekort fra ridehesten.com samt en flot grime fra Rider by Horse. Det var jo helt fantstisk og overvældende at opleve og få Dagens Bedste Dressurhoppeføl 2015 :)

 

Derudover var Kalhave's Abba e. Zodiac og Kalhave's Mr. Freestyle e. Freestyle også til fremvisning. Desværre var begge føl præget af vækst og fremviste ikke deres optimale men fik alligevel gode karakter iform af 7- og 8-taller. så absolut tilfreds med en god dag :)

 

 

Kalhave's Miss Temptress leverede flot resultat til 2 års

Kalhave's Miss Temptress e. Temptation / Weltjunge / Andiamo var lørdag d. 9. august afsted til 2 års bedømmelse i Hjallerup. Hun var lidt trykket i hallen desværre men fik alligevel vist lidt af sine kvaliteter. Temptress opnåede 8 i helhed og blev oprangeret som nr. 6 i et stærkt hold på 11 hopper, hvor de fire blev udtaget til eliteskuet.

Årets Ifoling

Stald Kalhave har i år valgt at ifole tre hopper og alle tre hopper er konstateret drægtig.

Miss Melanie e. Weltjunge / Andiamo er ifol med Freestyle
Kalhave's Miss Noir e. De Noir / Weltjunge er ifol med Temptation
Chin Chin e. Cavalier / Akzent II er ifol med Zodiac.

Vi glæder os meget til at byde velkomne til føllene i 2015 Smiler

Velkommen til Kalhave's First Choice

Mandag d. 10 marts 2014 kom Kalhave's First Choice til verden. Hun er efter Chin Chin (Cavalier / Akzent II) og hendes far er den skønne unghingst Zodiac.
Hun har et fantastisk udtryk og som det pt. ser ud er hun også blevet tildelt tre særdeles gode gangarter.

Vi glæder os til at se hende vokse op :)

Afsked med Savannah

D. 22. januar måtte vi desværre tage afsked med Stald Kalhave's første føl - Savannah. Det er utrolig så stærk at 15 år er gået, men desværre blev det heller ikke til mere end 15 gode år for Savannah.
Jeg valgte at sige farvel til hende så længe hun havde et rimelig liv. Desværre var hendes tilstand forværret i løbet af vinteren. Efter en hård kamp med at prøve at få hende til at spise og trives valgte jeg at tage afsked med hende så længe hun havde et værdigt liv.
Det var en hård beslutning, men er ikke i tvivl om at det var det bedste for hende og hun har det godt hvor hun er nu.

Hun har igennem hele livet været en dejlig men speciel hest. Hun har leveret syv gode afkom og jeg glæder og håber at de må gøre sig godt på dressurbanerne. Hun har lavet gode og velgående afkom - til trods for at hun måske ikke selv var den ideel hoppe, men har alligevel præsteret at forbedre sine afkom.

Ære være Savannah's minde

B-hest

Kalhave's De Nora har nu opnået B-Heste status i dressur på baggrund af de fantastiske resultater hun har opnået i 2013 i Sverige med hendes særdeles dygtige rytter og ejer Omppu Sarinen.

Se hendes hjemmeside:
http://www.omppusaarinen.fi/hem.html

Placeret i Svensk Avls- og sportschampionat

Kalhave's De Nora e. De Noir / Andiamo var i den foregående uge (1.-6. oktober) afsted til det Svenske Avls- og sportschampionat. Her leverede den tirsdag et super flot ridt med sin rytter Omppu Saarinen i sadlen idet de red til 75,8 % og en flot 7. plads. Dette gav dem direkte adgang til finalen, som løb af stablen lørdag d. 5. oktober. Her leverede de endnu et flot ridt, som blev vurderet til 74,6 % og blev af dommerne belønnet for at være en dejlig elastisk hest, som dog stadigvæk mangler lidt styrke, men med potentiale for fremtiden :)
Stor tak til Omppu som laver sådan et flot stykke arbejde med hende :)

Kalhave's De Nora levere resultater i Sverige

Kalhave's De Nora e. De Noir / Savannah / Andiamo har med sin ejer og rytter Ommpu Saarinen leveret særdeles flotte resultater i Sverige. Alle starter har været med placering. Den flotte ekvipage har endda kvalificeret sig til at deltage i det Svenske Avls og Sports Championat for 6 års heste, som tager sin begyndelse tirsdag d. 1. oktober.

se deres flotte resultater her

Deres nyeste video kan ses via youtube

2. Bedste Dressurhoppeføl til Følchampionat

Ved Katrinelunds årlige Følchampionat blev Stald Kalhave især bemærket for den særdeles velgående Kalhave's Miss Bravour, der imponerede dommerne så meget at de udnævnte hende til 2. Bedste Dressurhoppeføl 2013. Poul Graugaard udtalte bl.a. at hun er en hoppe som ikke gør sig bemærket når hun står. Men idet samme hun sætter i bevægelse forandres alt. Hun vender rigtigt og viser tre særdeles gode gangarter.
Kalhave's Miss Bravour er efter Kalhave´s Miss Noir (De Noir) og den hollandske hingst Bon Bravour.

Type: 8
Rammer: 8
Fundament: 8
Skridt: 7...
Trav: 9
Galop: 8
Helhed: 8

Kalhave´s Mr. Swing King e. De Noir / Andiamo var lidt træt på dagen og fik sig ikke vist helt optimalt, men alligevel med flotte karakter. Ene 7 og 8 taller. Så alt i alt et særdeles godt følchampionat.

Dyrskuet Thy Mors

Kalhave's Dancing Queen e. De Noir / Andiamo til Dyrskuet Thy Mors, hvor hun opnåede 22 p. med 8 i helhed og super fin beskrivelse.
Karakter:
Type: 8 - Passende ædel og harmonisk hopper
Rammer: 7 - Middel
Fundament: 7 - passende føre, lid...t bløde koder
Skridt: 8 - god, taktfast skridt
Trav: 7 - god, taktfast trav
Helhed: 8

Er meget tilfreds med resultatet og hun opførte sig eksemplarisk på dagen - så kan man jo ikke forlange mere

 

Sidste føl er ankommet

Kalhave's Miss Noir valgt at fole lørdag aften d. 11. maj 2013 mens vi selvfølgelig var omme hos naboen. Men hun klarede det hele til UG. Et skønt hoppeføl med en lille stjerne og en lille sok på bagbenet. Hun er efter Bon Bravour med RDH hoppe Kalhave's Miss Noir til mor, som er efter De Noir DVE 812 / Weltjunge DVE 735/ Andiamo DVE 596. Hun er absolut ventet med spænding da hun er 5. generation i Stald Kalhave og hun ser ud til at give en særdeles lovende fremtid :)
Hun er døbt Kalhave's Miss Bravour

Første føl

Så er årets første føl ankommet til Stald Kalhave. Den 2. maj kl. 20.20 fødte Savannah hendes syvende afkom - en sortbrun hingst med 4 hvide hår i panden og en balle på hb. Han er blevet navngivet Kalhave's Mr. Swing King og er efter Elitehingsten De Noir med elitehingsten Andiamo til morfar. Han har to helsøstre - den ene Kalhave's De Nora er solgt til Finland også er der også en 2 års helsøster - Kalhave's Dancing Queen, som netop nu er igang med klargøring til årets dyrskue i Thisted d. 8. juni.

Han er efter en uge godt fremme i skoene og der er ingen tvivl om at Savannah får hendes at se til i det næste halve år :)

Velkommen i 2013

Stald Kalhave byder velkommen i året 2013.

Der er sket lidt nyt i slutning af 2012 idet stalden er blevet udvidet med endnu en avlshoppe nemlig den 20 årige DH hoppe - Chin Chin e. Cavalier / Akzent II. Hun er allerede faldet godt til i flokken så det er jo bare skønt :)

Kalhave's Miss Temptress e. Temptation er endelig blevet fravænnet og både mor og datter har taget det i stiv arm. Hun løber godt i vejret - blev målt i midt december hvor hun målte 1.43 cm i stg.

Stor tak til alle som har været med til at gøre alle de skønne oplevelser i 2012 til noget helt specielt :)

Første RDH hoppe nykåret

Kalhave's Miss Noir e. De Noir / Weltjunge blev igår (24-8-12) fremstillet til sadelkåring i Ikast, hvor hun opnåede den fornemme titel af RDH hoppe. Hun gik som nr. 5 i et særdeles stærkt hold med 15 RDH hopper og 5 RDS hopper. De første to opnåede udtagelse til Eliteskuet - så det er et særdeles og meget mere end forvent, suverænt resultat.
Hun er min første hoppe som er født direkte ind i Danske Varmblod og dermed ikke forregisterhoppe - så er super stolt af min første "rigtige" afkom :)

Hun opnåede flere 8 taller og 778 p. i hendes rideprøve.

Tusind tak til Martin Klavsen for den meget flotte fremstilling :)

Kalhave's Miss Temptress til Følchampioat

Kalhave's Miss Temptress e. Temptation / Welltjunge blev d. 21. juli 2012 fremstillet ved Katrinelunds Følchampionat. Desværre valgt hun at være i vækst på daværende tidspunkt så ikke helt optimalt, men hun fremviste sig flot og 8 i type, skridt, trav, galop og helhed. Så super flotte karakter.

En yderst tilfredsstillende dag

To hopper ifol

Tredje gang siges at være lykkens gang og i tilfældet med mine folinger i år så passer det særdeles godt. Vi har bøvlet lidt med at Savannah var uren og behøvede derfor flere skylninger samt en lille syning men i tredje ombæring blev hun endelig drægtig med De Noir - et makkerpar som tidligere har fungeret særdeles godt.

Kalhave's Miss Noir blev også drægtig i tredje forsøg med Bon Bravour. Hun har døjet lidt med at have en splittet brunst men det fik vi efter et par brunster styr på og så var den der i første forsøg. Det kan dog også have haft lidt indflydelse af at hun under de to første forsøg var under tilridning, hvilket hun har gjort særdeles godt. Hun var der i 1 måned hvorefter hun kom hjem til en lille pause. Allerede første dag red de skridt, trav og galop på hende uden at hun vippede med et øre - hun var meget nem i hele den måned de red hende. Hun er nu tilmeldt sadelkåring til august og dermed er hendes ferie også snart slut.

Alt i alt glæder vi os til to føl omkring 1. maj næste år. samt Mini Mirls sadelkåring til august.


Billedet viser mini efter tre dage i tilridning :)

Dyrskue Thy Mors 2012

D. 9. juni var Kalhave's Pretty Woman e. Weltjunge afsted til årets dyrskue og det gjorde hun særdeles godt. Hun opførte sig ganske eksemplarisk hele dagen. Af de to Dansk Varmblods dommere blev hun givet 22 p. med bl.a. tre 8 taller, hvor de gav hende en rigtig fin beskrivelse. Hun blev oprangeret som nr. 5 af 5.

Se beskrivelse og karakter under hendes profil.


Jeg var meget tilfreds med resultatet og vi kunne tage hjem fra et godt dyrskue, hvor hun fik en masse nye indtryk og oplevelser.

Velkommen til den lille ny

Fredag aften kl. 23.30 ca leverede Miss Melanie e. Weltjunge et dejligt hoppeføl e. Tailormade Temptation. Hun formodes at blive mørkebrun med blis og tre sokker. Det var en lidt hård fødsel for Miss Melanie, der leverede hende stående - så en hård medfart fik den lille da den faldt ind i verden :) Heldigvis klarede hun skærene. Miss Melanie var utrolig kærlig fra første øjeblik. Desværre kunne hun ikke selv komme af med efterbyrden men heldigvis var der hjælp at hente lørdag formiddag af den formidable Gunnar Yde.

Miss Melanie og Kalhave's Miss Temptress kom senere på fold, hvilket begge parter så ud til at nyde til fulde :)

Ny vovse

Da vi jo desværre måtte sige farvel til kære Bailey i januar måned. Har Trunte været alene og forladt. Vi har oplevet hende i dyb sorg, hvor hun ikke havde lyst til hverken det ene eller andet. Så derfor blev det besluttet at hun skulle have en ny legekammerat.
Heldigvis for os var der en sød familie i Holstebro, som ikke længere kunne have deres skønne 2 års labradorhan - Bjørn - da de skulle flytte. Så ham kunne vi overtage. Han er i dag flyttet ind på Kærvang 8 og befinder sig allerede særdeles godt i de nye omgivelser.
Han er en sød og charmerende hund og vi er meget glade for ham alleredek så tusind tak til familien Villadsen i Holstebro :)

R.I.P. Bailey

D. 10. januar måtte vi desværre sige farvel til den kære Bailey, som har fulgt os igennem tykt og tyndt i de sidste 10 år. Der er ingen tvivl om at det vil være et stort savn på gården at miste ham. Han vil være elsket og savnet.

Glædelig Jul

Stald Kalhave ønkser jer alle en glædelig Jul samt et Godt og lykkebringende Nytår med stor tak for året der gik og de mange skønne opleveleser - vi ser frem til år 2012 hvor vi forhåbentlig får ligeså mange om end ikke flere :)

Ny Hest - Meilin

Jeg har netop her i december måned indkøbt en ny pony som jeg håber kan blive en god afløser for Lotte. Meiling er født i Østrig men rejste til Dk allerede som føl. Hun er kåret i HAD i II Kl. A og er 5 år. Hun er desværre ikke tilredet så det er en af vinterens/forårets opgaver - håber hun bliver sød og rar :)

Ifolinger

Jeg har i år valgt at sende to hopper til hingst idet min ridehest Mirl (Miss Melanie) også er blevet ifolet pga. mine rygproblemer - som jeg håber er rettet op næste år så vi kan fortsætte ridekarrieren.

Miss Melanie blev ifolet med Temptation - idet jeg tror han kan tilføre hende mere knæ og elasticitet i gangarterne samt bedre type. 

Savannah blev igen i år ifolet med De Noir idet hun hidtil har lavet 3 særdeles gode afkom sammen med netop ham . Desværre har hun i år ikke været modtagelig og blev ved 2. rate  konstateret ikke drægtig øvøv 

Dagens 3. Bedste Hoppeføl

Katrinelund afholdt lørdag d. 23. juli deres Følchampionat, hvor de havde hyret Poul Graugaard og den tyske leder af hingstestalden hos Paul Schockemühle - Christoph Hinkel til at bedømme føllene.
Kalhave's Dancing Queen var med til at åbne ballet da hun var nr. 4 i det første hold af seks føl og hun blev som den eneste udtaget til finaleringen :) og fik en rigtig fin karakteristik - så jeg var rigtig stolt :)
Til finaleringen kom hun til at gå som nr. 3  så jeg var vildt glad og stolt over min lille pige :) - selvom hun mangler lidt stamtavle kan hun godt være med i det sjove :) og tænk sig - hendes mor er det første føl jeg lavdede og hun er i år blevet 12 år - så efter få år i avlen er vi nu med i toppen :) Men der var nu mange fine føl med i finaleringen og jeg havde ikke turde drømme om at hun kom så langt op. :)

Hun opnåede ene 8 taller pånær galop hvór hun fik 7. Men det kan jo nå at rette sig endnu :)

En stor tak til Ib og hans team for go klargøring og fremvisning

Solgt

Kalhave's De Nora er solgt til en dygtig rytter i Finland og rejste tirsdag afsted til Sverige hvor hun afhentede hende. Vi håber at høre mere til hende i fremtiden og ønsker dem alt held og lykke i fremtiden.

Nyeste skud på stammen

Mandag d. 6. juni kl. ca. 14.00 valgte Savannah at nu var det tid til at fole så det blev ude på marken sammen med de andre heste, som var utrolig nysgerrig og svære at holde på afstand. Savannah fik en dejlig sortbrun langbenet hoppe e.  De Noir og dermed en helsøster til De Nora. Hun er allerede fremme i skoene og klar til at tage verden med storm :)

Mrr C-stævne

Mirl (Miss Melanie) havde i kristi himmelfarts ferie sin debut til C-stævne og det må siges at være med succes idet hende og Ib Kirk var til start i to La1 klasser og opnåede i begge 66,92 % og blev dermed placeret på en fjerde plads i begge klasser.
Vi er meget stolte af de flotte resultater.

Thy Mors Dyrskue 2011

Så er Mini Mirl - alias Kalhave's Miss Noir - hjemvendt fra et succesfyldt dyrskue. Hun opnåede 23 p. og en flot beskrivelse - se mere under hende selv

R.I.P.

Mandag d. 14. februar måtte vi desværre sige farvel til vores allesammens dejlige Lotte. Hun sov stille ind (med hjælp fra dyrlægen) kl. 16.30 ca. og det blev enden på længere tids lidelse.
Hun har været en del af vores liv i de sidste 16 år og var en del af familien. Vi vil alle savne hende.
Billedet er det sidste der er taget af hende en ½ time før hun blev aflivet

Øv øv øv

En træls start på 2011 - men forhåbentlig bliver det kun bedre herfra - Jeg har i længere tid haft De Nora mistænkt for at have kastet føllet, men hendes mor har også sommetider været hestegal imens hun var ifol så har tænkt at det måske var lidt det samme. Men det var bare ligesom om hun ikke rigtig fik mave på selvom der kun var 4 mdr. tilbage. Så den anden dag var Gunnar forbi og håndprøve og øv øv øv De Nora har smidt hendes Stevie Wonder føl - træls.
Så nu bliver hun sendt i ridning igen med henblik på salg - så kan hun lære det!
Glæder mig til at se hende under rytter igen og forhåbentlig bliver hun klar til sommerens championat og egnethedstest :)

Stævnedebut

Miss Melanie og undertegnede (Anette) har i weekenden d. 25. - 26. september haft deres stævnedebut til D-stævne ved Thyholm Rideklub og det med stor succes. 4 starter og 4 placeringer ( 2 x anden plads og 2 x første plads) så kan man vist ikke forlange meget mere :)

Sadelkåring og Følchampionat

Så er det vist tid til en lille opdatering. Siden sidst har De Nora været til sadelkåring i Ikast i slutningen af juni måned. Hun bestod rideprøven med 742,5 p. hvilket var bedre end mange af RDH hopperne :) Hun fik en rigtig god kåringsbeskrivelse - men kunne godt have aflagt en endnu bedre rideprøve idet hun bliver lidt anspændt når hun kommer hjemmefra og det slår igennem i hendes gangarter.
Men sådan som dagen forløb er vi yderst tilfredse og hun er nu kommet hjem på en velfortjent barsel.

Pretty Woman var d. 18. juli afsted til Katrinelunds Følchampionat i holdet af Dressurhopper og hun fik en rigtig god beskrivelse og gode karakter. Så hun er nu salgsklar :)

Karakter fra begge events kan ses under de forskellige heste.

5. afkom efter Savannah

D. 9. juni 2010 kll. 21.45 nedkom Savannah med hendes 5. afkom. Det blev en dejlig lille rød hoppe e. Weltjunge (altså helsøster til Miss Melanie). Hun er blevet døbt Kalhave's Pretty Woman - se mere under hendes galleri.

De Nora i tilridning

Mandag d. 19. april 2010 drog Kalhave's De Nora afsted til Katrinelund for at starte sin tilridning.
Allerede tirsdag viste hun sit fantastiske sind, da Kris var oppe og trave på hende - dygtig Musse :) Desværre fik jeg nok lige strammet gjorden lidt rigeligt og hun fik en trykning, så hun har stået stille i en god uge indtil Kris igen kom på nakken af hende og denne gang galoperede de :)

Jeg glæder mig meget til at følge deres udvikling den kommende tid indtil deres endelige eksamen - sadelkåringen d. 26. juni :)

Hjemkomst

D. 27. oktober 2009 kom Miss Noir (Mini Mirl) hjem fra Katrinelund, hvor hun de sidste par mdr. har boet sammen med hendes mor. Desværre måtte hun tage rejsen alene hjem, da hendes mor fortsætter hendes ridekarriere. Men hun blev vel modtaget af hendes halvsøster/moster - De Nora som er glad for en ny legekammerat.

Egnethedstest

Den 10. oktober 2009 var Miss Melanie afsted til Egnethedstest på Vilhelmsborg. Hun endte på en 21, plads og var blandt den bedste tredjedel med 775 p. Hvilket var yderst tilfredsstillende. Hun blev fantastisk redet af Pernille Sigsgaard.

Kalhave's Desan

Fredag d. 28. august 2009 kl. ca. 10.30 blev Kalhave's Desan aflivet.
Efter en meget hård nat for alle parter kunne dyrlægen konstatere at der ikke var mere at gøreGræder

R.I.P. Kalhave's Desan

August 2009

Miss Melanie og Miss Noir rejste på Katrinelund d. 12. august, hvor Miss M. har startet sin ridekarriere igen. Hun viser sig allerede meget flot under rytter :)
Miss M. er tilmeldt egnethedstest d. 10. oktober på Vilhelmsborg - så det bliver jo spændende.

Desan er desværre pt. slinger. Noget vi dog håber der går over igen - hvilket dyrlægen også mente der var gode chancer for. Desværre kan vi først vide noget om en måneds tid. Men umiddelbart er der allerede en lille forbedring at se - så vi krydser fingre.

Savannah er konstateret drægtig og er sat til at fole d. 10. juni med Weltjunge :)

Veloverstået Stævne

Stefanie Kraeft og Taco var i dag (d. 1. august) ude og vise Stald Kalhaves Flag ved ved stævnet hos NMRC. Det gjorde de særdeles godt da de indtog en flot 2. plads i Lc1.

Tillykke til de flotte par :)

Malina er solgt

Min skønne haflingerhoppe Malina er blevet solgt.
Hun blev fredag d. 17. juli 2009 afhentet af hendes nye ejer og drog den lange tur til Sverige. Vi håber at Malina og Liselotte må få mange gode timer sammen.

Thy dyrskue 2009

Kalhave's De Nora var tilmeldt dette års lokale dyrskue som foregik i Thisted. Hun opnåede 23 p. og var nr. 2 i sit hold samt blandt de 5 bedste 2 års Dv hopper ud af 17. Så det var en flot præstation.

Stutteri Kjelde var ligeledes afsted med 2 stk. Haflinger. Merle med føl e. Maisturm - opnåede 23 p. samt Mistrel som ligeledes opnåede 23 p. og var reserve til at blive udnævnt til Skuets Bedste Hoppe.

Se billeder under galleriet.

Sidste foling overstået

Miss Melanie fik d. 6 maj 2009 kl. 1.03 et lille mørkebrunt hoppeføl med en lille stjerne.

Se billeder under Kalhave's Miss Noir

Føllebølle

Så er den første af de to føl kommet til verden. Savannah har født en stor hingst kl. 01.55 ca. natten til d. 28. april 2009

Se mere under galleriet Kalhave´s Desan